BERLIN 11–14/11 2022

5.375 DKK

BERLIN 11 – 14/11 2022
5375 ,-

Inkluderer:
Transport og udflugter som beskrevet nedenfor i god, moderne turistbus
Tre nætter på vores stamhotel Leonardo Berlin
God billet til to forestillinger efter eget valg
Prof. sanger som rejseleder

Tilkøb:
Enkeltværelse 850 ,-
Ekstra forestilling ca. 750 ,-

Dagsprogrammer

Fredag 11/11

Vi kører fra København H ved halv nitiden og samler op efter behov sydover, bl.a. Ølby/Køge Nord, Rønnede, Stensved og Nykøbing Falster.
Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock.
Om bord skal de fleste have hyggeligt samvær over færgens udmærkede buffet.
Efter ilandkørsel er der siesta og en pause til at strække benene – videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer.
Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores hotel Leonardo, få hundrede m fra Deutsche Oper. Ved sekstiden er der afgang mod Staatsoper for dem, der ønsker at se Rossinis Barberen i Sevilla. Der er selvfølgelig bus til og fra forestillingen, der begynder kl.19.

Lørdag 12/11

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Ved halvfiretiden er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
Kl. 19 er der mulighed for endnu en klassisk ”italiener” på Staatsoper:
Verdis Trubaduren. Man kan også tage en friaften – eller19.30 se Carmen på Deutsche Oper!

Søndag 13/11

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Der tilbydes en guidet byrundtur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Kl. 17 kan man opleve Wagners Tristan&Isolde på Deutsche Oper med den amerikanske heltetenor Clay Hilley som Tristan. Isolde lægger svenske Nina Stemme til.

Mandag 14/11

Ved nitiden på kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen.
Hen ad klokken seks er vi tilbage i Københavnsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!