BERLIN 14 – 18/12 2023

6.295 DKK

BERLIN 14 – 18/12 2023

6295 ,- inkl, to forestillinger

Traditionen tro har vi denne juletur med overdådigt musikprogram at vælge blandt:
Il Trittico, Anna Bolena, Lucia di Lammermoor og Tornerose (ballet) på Deutsche Oper og Rosenkavaleren og La Boheme på Staatsoper.

Tilkøb:
Ekstra opera ca. 650,-
Enkeltværelse 1400,-
Mad på færgen ud og hjem 350,-

Dagsprogrammer

Torsdag den 14. december

Vi kører fra København H otte-halvni og samler op efter behov sydover, mod færgen fra Gedser til Rostock kl. 11.15. Videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer. Ved firetiden er vi fremme ved vores hotel. Resten af dagen er fri, hvis ikke man vælger at gå over til Deutsche Oper og tilbringe aftenen med de tre korte Puccinioperaer, samlet i Il Trittico.

Fredag den 15. december

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden de fleste skal i teatret om aftenen. I dag kan man vælge en særlig oplevelse på Deutsche Oper kl. 19: Premiere på Donizettis sjældent opførte opera Anna Bolena.

Lørdag den 16. december

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Der køres en servicetur til KaDeWe, Kulturforum, Museumsøen – man finder selv hjem bagefter; dog tilbydes transsport hjem fra Museumsøen. Interesserede kan gå med rejselederen på en to timers spadseretur i roligt tempo; den starter og slutter ved Berliner Dom på Museumsøen. Herfra vil der være busafgang tilbage til hotel Leonardo.
Kl. 17 venter Strauss’ mesterværk Rosenkavaleren på Staatsoper; der er bus til og fra forestillingen. Man kan også vælge Donizettis Lucia di lammermoor på Deutsche Oper.

Søndag den 17. december

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
Om aftenen kan man opleve balletten Tornerose på Deutsche Oper kl. 19.30 eller Puccinis La Boheme på Staatsoper kl. 18.

Mandag den 18. december

Ved nitiden kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30.
I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Hen ad klokken seks er vi tilbage i Ingerslevsgade.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!