BERLIN 14 – 18/9 2023 Sæsonens operarejse – Anna Netrebko i Macbeth
RING OG SPØRG OM RESTPLADSER

7.995 DKK

BERLIN 14 – 18/9 2023

RING OG SPØRG OM RESTPLADSER


7995,-

Sæsonens operarejse, anført af Anna Netrebko!

Inkl. To forestillinger efter eget valg
Enkeltværelse 1500 ,-
Ekstra opera 650 ,-
Mad på færgen ud og hjem 350 ,-

Dagsprogrammer

Torsdag 14/9

Vi kører fra København H otte-halv ni og samler op efter behov sydover, bl.a. Ølby/Køge Nord, Rønnede, Stensved og Nykøbing Falster.
Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Om bord skal de fleste have hyggeligt samvær over færgens udmærkede buffet. Efter ilandkørsel er der siesta og en pause til at strække benene – videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer.
Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores hotel Leonardo, få hundrede m fra Deutsche Oper. 19.30 spilles de to veristiske perler Cavalleria Rusticana (Mascagni) og Bajadser (Leoncavallo) med store solistnavne på plakaten.

Fredag 15/9

Efter morgenbuffeten tilbyder vi en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden.
Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til et hvil, inden mange skal på Deutsche Oper kl. 18 og se Puccinis Madama Butterfly med Elena Stikhina i titelpartiet.

Lørdag 16/9

Vi tilbyder en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører en smuk vej ud til Potsdam, har god tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad kl. fire er vi tilbage ved hotellet igen.
Kl. 19 skal de fleste opleve Verdis (og Schillers) mesterværk Don Carlos på Staatsoper. Der er bus til og fra forestillingen.

Søndag 17/9

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Bussen står til rådighed til en servicetur til de mange spændende museer på Museumsøen og Kulturforum med Potsdamer Platz og Gemäldegalerie.
Man kan gå med på en hyggelig og uformel slentretur med rejselederen; den varer et par timer og slutter ved Berliner Dom; herfra kører bussen tilbage til hotellet.
I god tid kører vi til Unter den Linden og turens højdepunkt: Kl. 18 venter Verdis (og Shakespeares) drama Macbeth med et stjernehold af solister, anført af Anna Netrebko. Der er bus til og fra forestillingen.

Mandag 18/9

Ved ellevetiden kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 15.45.
Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser.
Hen ad klokken halv ni er vi tilbage i Ingerslevsgade.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!