BERLIN 2 – 7/7 2024

6.895 kr.

Inkl. to forestillinger efter eget valg

En flot og fyldig sommertur med meget afvekslende operaprogram: på Staatsoper kan man opleve Puccinis La Fanciulla del West og Turandot med den fremragende ukrainske, dramatiske sopran Ljudmila Monastyrska i titelpartiet, på Deutsche Oper Don Giovanni, Tristan&Isolde, Nixon i Kina og Nabucco.

Tilkøb:
Ekstra opera ca. 650,-
Enkeltværelse 1400,-
Mad på færgen ud og hjem 350,-

Dagsprogrammer

Tirsdag den 2. juli

Vi kører fra København H otte-halvni og samler op efter behov sydover mod færgen fra Gedser til Rostock kl. 11.15. Videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer. Ved firetiden er vi fremme ved vores hotel. Resten af dagen er fri, hvis ikke man vælger at tage på Deutsche Oper kl. 19.30 og opleve Mozarts opera Don Giovanni .

Onsdag den 3. juli

I dag tilbyder vi en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden de fleste skal i teatret.
I dag kan man vælge mellem Wagners Tristan&Isolde rundt om hjørnet kl. 16 og Puccinis La Fanciulla del West på Staatsoper kl. 19.30. I hovedpartierne høres de fremragende dramatiske stemmer Anja Kampe og Brandon Jovanovich. Der er bus til og fra forestillingen.

Torsdag den 4. juli

Dagen er fri til egne oplevelser. Der køres en servicetur til KaDeWe, Kulturforum, Museumsøen – man finder selv hjem bagefter. Måske kører bussen en tur ud i det blå?
Halv otte kan man på Deutsche Oper opleve operaen Nixon i Kina, skrevet 1987 af den amerikanske komponist John Adams.

Fredag den 5. juli

Dagen er fri til egne oplevelser. Der køres en servicetur til KaDeWe, Kulturforum, Museumsøen – man finder selv hjem bagefter; dog bliver der tilbudt en afgang fra Museumsøen ved et-halv totiden. Kl. 18 kan man høre Verdis Nabucco på Deutsche Oper med den fremstormende mongolske baryton Amartuvshin Enkhbat i titelpartiet.

Lørdag den 6. juli

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
Om aftenen skal de fleste opleve en stjernespækket opførelse af Puccinis Turandot på Staatsoper kl. 19.30. Ud over Monarstyrska optræder en af tidens bedst syngende italienske tenorer, Fabio Sartori og bassen René Pape.

Søndag den 7. juli

Ud på formiddagen kører vi nordpå igen, til færgen i Rostock kl. 15.45.
I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Hen ad halv ni er vi tilbage i Ingerslevsgade.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!