BERLIN 25 – 30/6 2022 AFLYST

7.945 DKK

Blomsted-konc., Turandot m. Netrebko

BERLIN 25-30/6 2022
7945 ,-

AFLYST

Inkl. Blomsted-koncert og Turandot m. Netrebko
Tilkøb:
ekstra opera 600-900
Enkeltværelse. +1350
Mad på færgen ud og hjem +325

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Lørdag den 25. juni 2022

Vi kører fra København ved otte-tiden og kører sydover mod færgen fra Gedser kl. 11.15.
Man kan også stige på ved Køge Nord st. og Nykøbing F. st.
Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores hotel Leonardo i Vestberlin. 19.30 er der mulighed for Verdis opera Siciliansk Vesper på Deutsche Oper, 250 m fra hotellet.

Søndag den 26. juni

Efter morgenbuffeten kører vi ud på en spændende firetimers bytur; i dag er musikvalget vanskeligt: På Deutsche Oper lige om hjørnet spilles Wagners store opera Mestersangerne kl. 16, med danske Johan Reuter som Hans Sachs. Alternativt kan man køre med til Østberlin og en stjernebesat udgave af Puccinis ”western” La Fanciulla del West med to af Tysklands bedste, Anja Kampe og Michael Volle, suppleret af den fremragende argentinske tenor Marcelo Álvarez. Der vil være bus til og fra forestillingen.

Mandag den 27. juni

Vi tilbyder en dejlig seks timers udflugt til spændende og smukke Potsdam. Halv otte er vi på plads på Staatsoper og koncert med den 94-årige (!) Herbert Blomstedt, der vil dirigere operaens orkester i Mozarts Symfoni nr. 34 og Bruckners store succes, tilegnet Ludvig den 2. af Bayern: 7. symfoni.

Tirsdag den 28. juni

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. På en seksdagesrejse, mættet med store musikoplevelser, kan man vælge en friaften – eller se Tjajkovskijs ballet Tornerose kl. 19, rundt om hjørnet på Deutsche Oper.

Onsdag den 29. juni

Bussen står igen til rådighed til evt. servicetur til diverse museer- måske endda en tur ud i det blå. Turens finale bliver Puccinis Turandot med Anna Netrebko i titelpartiet.

Torsdag den 30. juni

Vi tjekker ud og er klar til at køre nordpå til færgen i Rostock kl. 15.30. Ombord skal de fleste igen nyde færgens buffet. Der bliver en pause ved Scandlines Bordershop, hvis trafikken tillader det.
Hen ad kl. 20 er vi tilbage i hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!