BERLIN 7 – 12/3 2024 – AFLYST

6.895 kr.

Inkl. to forestillinger efter eget valg

En spændende martstur – vælg selv dine operaer blandt Parsifal og Spar Dame (premiere) på Deutsche Oper og Tosca og stor symfonikoncert på Staatsoper.

Tilkøb:
Ekstra opera ca. 650,-
Enkeltværelse 1400,-
Mad på færgen ud og hjem 350,-

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Torsdag den 7. marts 2024

Vi kører fra København H ca. halv elleve og samler op efter behov sydover, mod færgen fra Gedser til Rostock kl. 13.30. Videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer. Ved halv syvtiden er vi fremme ved vores hotel. Resten af dagen er fri -ved interesse fra mindst tyve kan vi spise aftensmad sammen på hotellet.

Fredag den 8. marts

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden mange skal i teatret og opleve den skønneste musik: Wagners sidste opera Parsifal.

Lørdag den 9. marts

Dagen er fri til egne oplevelser. Der køres en servicetur til KaDeWe, Kulturforum, Museumsøen – man finder selv hjem bagefter. Hvis det er godt vejr kører bussen måske en tur ud i det blå? Kl. 18 er der premiere på en stjernespækket opsætning af Tjajkovskijs opera Spar Dame på Deutsche Oper.

Søndag den 10. marts

Dagen er fri til egne oplevelser. Hvis det er godt vejr kører bussen måske en tur ud i det blå? Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Der køres en servicetur til Kulturforum og Museumsøen – man finder selv hjem bagefter; dog tilbydes transport hjem fra Museumsøen. Interesserede kan gå med rejselederen på en to timers spadseretur i roligt tempo; den starter og slutter ved Berliner Dom på Museumsøen. Herfra vil der være busafgang tilbage til hotel Leonardo.
Kl. 18 venter Puccinis udødelige Tosca på Staatsoper; der er bus til og fra forestillingen. Man kan også vælge ballet af William Forsythe på Deutsche Oper.

Mandag den 11. marts

Dagen er fri til afslapning og oplevelser egen hånd – bemærk dog, at mange museer m.m. holder hviledag og er lukket mandag. For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad. Kl. 19 er der en flot koncert på Staatsoper: Rachmaninovs 2. klaverkoncert med Lang Lang som solist, efterfulgt af Dvoraks skønne 9. symfoni.

Tirsdag den 12. marts

Ved nitiden kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30.
I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Hen ad klokken seks er vi tilbage i Ingerslevsgade.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!