BERLIN 9 – 14/12 2021

6.795 DKK

Vores traditionelle juletur
UDSOLGT

Stjernespækket rejse med et alsidigt musikprogram: Don Carlos (Verdi) Lohengrin (Wagner) og Tryllefløjten Mozart, inspireret af en opsætning fra 1816! Med i prisen er to store oplevelser på Staatsoper med Daniel Barenboim på podiet: Saint Saëns’ flotte opera Samson og Dalila med Andreas Schager og Elina Garanca i titelpartierne. Sidste aften er der koncert med musik af Haydn og Francesconi, inden der sluttes af med Bruckners mesterlige oratorium Te Deum.

Igen skal vi høre den lettiske mester-mezzo Elina Garanca.

Vi bor ved julemarkeder på Alexanderplatz i jule-farvestrålende omgivelser, har byrundtur og dejlig udflugt til Potsdam.

BERLIN 9-14/12 2021
6795,-

inkl. Samson og Dalila Koncert m. Te Deum

Tilkøb:
Ekstra opera 600-900,-
Buffet på færgen ud og hjem 325,-
Enkeltværelse + 1200,-

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Torsdag den 9. december 2021

Vi kører fra København H kl. 8.08 og samler op efter behov sydover, mod færgen fra Gedser til Rostock kl. 11. Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores hotel Park Inn på Alexanderplatz. Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal i Deutsche Oper kl. 19 og opleve Verdis mesterværk Don Carlos. Der er bus til og fra forestillingen.

Fredag den 10. december

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche,
de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden man måske skal i teatret om aftenen. Der vil være bustransport til og fra Tryllefløjten, der begynder på Staatsoper kl. 19. Man kan også på egen hånd tage til ballet på Deutsche Oper 19.30: Don Quixote med musik af Ludvig Minkus. U-bahn U2 kører direkte fra Alexanderplatz til Deutsche Oper.

Lørdag den 11. december

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. For de interesserede er der
en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Julemarkedet i centrum af Potsdam er en anderledes ”rolig” oplevelse sammenlignet med Berlin. Ved firetiden er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad. KL. 19 er vi på plads i Staatsoper til Samson&Dalila.

Søndag den 12. december

Bussen kører en servicetur kl. 10 til Museumsøen, Kulturforum og Det jødiske Museum.
Man kan også spadsere en tur med rejselederen i centrum af Østberlin. Kl. 17 skal en del i Staatsoper igen og opleve Wagners skønne opera Lohengrin med Andreas Schager i titelpartiet.
Alternativt kan man igen se ballet på Deutsche Oper; Don Quixote kl. 18.

Mandag den 13. december

Bussen kører igen servicetur kl. 10, måske endda en lille ekstraudflugt, hvis det er godt vejr.
Turens musikalske finale skal vi alle opleve 19.30 på Staatsoper: Haydns sidste symfoni nr. 104, lidt Schubert og Francesconi, inden der afrundes med Anton Bruckners store værk for kor, soli og orkester: Te Deum.

Tirsdag den 14. december

Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15.30. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!