BERLIN–DRESDEN–MÜNCHEN 2-8/7 2022 AFLYST

9.745 DKK

AFLYST – Denne rejse er desværre aflyst, men tilmeld dig nyhedsbrevet ved at klikke her, så er du altid opdateret på nye spændende rejser.

Årets operarejse – Historiske tyske byer, smukke landsskaber og stor opera!

2/7 Fanciulla del West (Berlin) 3/7 Aida (Dresden) 5/7 Otello, 6/7 Trojanerne (München)

BERLIN – DRESDEN – MÜNCHEN 2-8/7
9745 ,-

Inkl. Aida og Trojanerne/Otello
6 nætter på hotel med morgenmad
Middag første og sidste aften
To frokoster

Tilkøb:
Enkeltværelse 1550
Elbudsigt 250
Otello/Trojanerne 1200
Skærsommernatsdrøm 800
Fanciulla del West 800
Buffet på færgen ud og hjem 325,-

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Lørdag den 2. juli 2022

Vi kører fra København H/Ingerslevsgade ved ottetiden og samler op ved Ølby/Køge Nord st., afkørsel 37, Rønnede, afkørsel 41, Stensved samt Nykøbing F. Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Ved halv femtiden er vi fremme ved vores stamhotel Leonardo i Vestberlin. Der er mulighed for at komme på Staatsoper kl. 19.30 og se Puccinis ”westernopera” La Fanciulla del West” med to af Tysklands bedste, Anja Kampe og Michael Volle, suppleret af den fremragende argentinske tenor Marcelo Álvarez. Der vil være bus til og fra forestillingen.

Søndag den 3. juli

Vi forlader hotellet og kører til Lübbenau i Spreewald, hvor der venter os en dejlig sejltur i håndtrukken flodbåd (kahn) med frokost i den lille by Lehde. Ud på eftermiddagen er vi fremme ved vores dejlige stamhotel Bellevue i Dresden.
Efter nogle skønne timer i det helt særlige miljø fortsætter vi til Dresden og vores dejlige stamhotel Bellevue. Kvart over seks går vi over Augustusbrücke til Semperoper, hvor Verdis Aida spiller kl. 19 med den fremragende uruguayanske sopran Maria Jose Sirí i titelpartiet, godt suppleret af den kanariske tenor Jorge de Leon og den russiske stjernemezzo Anna Smirnova.

Mandag den 4. juli

Vi har god tid til at køre de godt 460 km fra Dresden til München-forstaden Schwabing.

Tirsdag den 5. juli

Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Vi slutter ved 12-tiden, hvor man kan blive kørt til hotellet eller blive i centrum på egen hånd. Der er offentlig transport 100 m fra hotellet.
Kl. 19 kan man opleve Verdis opera Otello med den amerikanske tenor Gregory Kunde i titelpartiet. Anja Harteros synger Desdemona.

Onsdag den 6. juli

Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods; som i går er der bus til og fra rundvisningen. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser inden aftenens operaoplevelse: Berlioz’ store opera Trojanerne. Dido synges af Ekaterina Sementjuk, Æneas af Brandon Jovanovich.

Torsdag den 7. juli

Efter et par oplevelsesrige dage i München vender vi næsen mod nord.
Vi har god tid til at nyde de smukke syd- og midttyske landskaber, inkl. en formiddagspause i Bayreuth. inden vi sidst på eftermiddagen når til overnatningshotellet nær Leipzig, hvor vi spiser fælles middag på hotellet (inkl.).

Fredag den 8. juli

Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og lander derfor i Gedser allerede ved halv sekstiden Hen ad halv otte kan vi vente at være i Hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!