Berlin 4 – 8 marts 2021

5.995DKK

Inkl. to operaer efter eget valg; ekstra opera +750
Spændende operarejse med afvekslende musikprogram
Godt hotel 250 m fra Deutsche Oper, guidede udflugter, operasanger som rejseleder. Enk. +950
OBS! Aflyst på grund af coronasituationen.

Dagsprogrammer

Torsdag den 4. marts 2021
Vi kører fra København H/Ingerslevsgade halv otte og samler op i Køge Nord/ Ølby og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 11.15 Ombord kan man tilkøbe en glimrende frokostbuffet.
Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer. Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores gode hotel Leonardo, 250 m fra Deutsche Oper.
Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal se Tosca på Staatsoper 19.30. Der er bus til og fra alle forestillinger på Staatsoper Unter den Linden.

Fredag den 5. marts
Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche,
de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden nogle af os skal i Staatsoper 19.30 og opleve balletten Onegin, der blev opført første gang i Stuttgart 1965 med musik af Tjajkovskij.

Lørdag den 6. marts
Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.

For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
Aftenen byder på populære operaer: Barberen i Sevilla på Staatsoper elle Rigoletto på Deutsche Oper.

Søndag den 7. marts
Klokken 10 køres en servicetur i Berlin, hvor man kan blive sat af ved Kulturforum,
de mange spændende museer på Museumsøen eller ved centrum i det gamle Vestberlin/KaDeWe.
Man kan gå med på en hyggelig og uformel slentretur med rejselederen; den varer et par timer og slutter ved Berliner Dom; herfra kører bussen tilbage til hotellet.
Bussen samler op på tilbagevejen, men man er velkommen til selv at finde tilbage til hotellet.
Dagens operaoplevelser er Rosenkavaleren på Staatsoper eller Den flyvende Hollænder på Deustche Oper.

Mandag den 8. marts
Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 15.30. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.

.