BERLIN R. Strauss-uge 17 – 20/3 2023

5.495 DKK

BERLIN R. Strauss-uge 17 – 20/3 2023
5495 ,-

Premiere på nyopsætning af Arabella

Inkluderer:
Transport og udflugter som beskrevet nedenfor i god, moderne turistbus
Tre nætter på vores stamhotel Leonardo Berlin
God billet til to forestillinger efter eget valg
Prof. sanger som rejseleder

Tilkøb:
Enkeltværelse 850 ,-
Ekstra forestilling ca. 750 ,-

Dagsprogrammer

Fredag 17/3

Vi kører fra København H ved halv nitiden og samler op efter behov sydover, bl.a. Køge Nord, Rønnede, Stensved og Nykøbing Falster.
Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Om bord skal de fleste have hyggeligt samvær over færgens udmærkede buffet.
Efter ilandkørsel er der siesta og en pause til at strække benene– videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer.
Ved halvfemtiden er vi fremme ved vores hotel Leonardo, få hundrede m fra Deutsche Oper. Kl. 20 spilles her Salome med den litauiske sopran Vida Mikneviciute i titelpartiet.

Lørdag 18/3

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden vi skal i Deutsche Oper, hvor der kl. 18 er premiere på en nyopsætning af Arabella med den amerikanske sopran Rachel Willis-Sørensen i titelrollen. På rolleslisten står bl.a. den glimrende tyske bas Albert Pesendorfer og 74-årige Doris Soffel. Efter forestillingen mødes vi måske i hotellets bar til en lille ”eftersludder” over en drink.

Søndag 19/3

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. Der køres en servicetur til Kulturforum, Museumsøen og evt. Det jødiske Museum. Man finder selv hjem bagefter. Interesserede kan gå med rejselederen på en to timers spadseretur i roligt tempo; den starter og slutter ved Berliner Dom på Musumsøen. Herfra vil der være busafgang tilbage til hotel Leonardo.
Allerede kl. 17 venter Elektra på Deutsche Oper. I titelrollen høres den engelske wagnersopran Cathrine Foster Operaen er færdig allerede 18.45, så det er muligt at spise sammen om aftenen i hotellets restaurant (gruppearrangement i tilkøb)

Mandag 20/3

Ved nitiden på kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30. Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkningeraf turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen.
Hen ad klokken seks er vi tilbage i Københavnsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!