BERLIN VERDIFESTIVAL 5-9/7 2023

6.395 DKK

BERLIN VERDIFESTIVAL 5-9/7 2023
6395 ,-

Rigoletto, Aida, Nabucco, stjernespækket Don Carlos

Inkluderer:
Transport og udflugter som beskrevet nedenfor i god, moderne turistbus
Tre nætter på vores stamhotel Leonardo Berlin
God billet til to forestillinger efter eget valg
Prof. sanger som rejseleder

Tilkøb:
Enkeltværelse 1125,-
Ekstra forestilling ca. 750 ,-

Dagsprogrammer

Onsdag den 5. juli 2023

Vi kører fra København H/Ingerslevsgade 7.17 og samler op i Kbh/Ingerslevsgade, Køge Nord og efter behov sydover mod færgen fra Gedser kl. 11.15.
Ombord kan man tilkøbe en glimrende frokostbuffet. Videre mod Berlin fortæller rejselederen om turens operaer.
Ved firetiden er vi fremme ved vores gode hotel Leonardo, 250 m fra Deutsche Oper, hvor tre af de fire mulige forestillinger spilles.

Resten af dagen er fri, hvis ikke man skal se Rigoletto 19.30

Torsdag den 6. juli

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, , de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, , Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleen Unter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden mange skal i Deutsche Oper 19.30 og opleve den svenske sopran Christina Nilsson i titelrollen som Aida 19.30.

Fredag den 7. juli

Dagen er til fri til egne oplevelser – kl. 10 køres en servicetur i Berlin, hvor man kan blive sat af ved Kulturforum, de mange spændende museer på Museumsøen eller ved centrum i det gamle Vestberlin/KaDeWe. Man finder selv tilbage til hotellet.Kl.19.30 kan man opleve Nabucco på Deutsche Oper. Bl.a. solisterne kan nævnes to frem-ragende russere: Bassen Alexander Vinogradov som Zaccaria og Anna Smirnova i sit glansparti som Abigaille. Nabucco synges af den slovakiske baryton Dalibor Jenis.

Lørdag den 8. juli

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd.
For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam. Vi kører som regel en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum.
Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad. Kl. 19 skal de fleste opleve Don Carlos på Staatsoper med et stærkt hold solister med Rene Pape i spidsen. Der er selvfølgelig bus til og fra forestillingen. Alternativt kan man gå i Deutsche Oper og se Rigoletto.

Søndag den 9. juli

Sidst på formiddagen kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30.
Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser. Alle vil efter ønske få tid på tomandshånd med rejselederen. Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!