HAMBORG 27 – 31/3 2022

6.795 DKK

Luisa Miller, Aida, Turandot, Koncert i Elbphilharmonien
• Et brag af en forårstur til Hamborg!

HAMBORG 27-31/3 2022
UDSOLGT

Inkl. Aida og Elbphi-koncert
Tilkøb:
Enkeltværelse 800
Luisa Miller 650
Turandot 650
Udflugt til Stade m. frokost 150 ,-

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Søndag den 27. marts 2022

Vi kører fra København H/Ingerslevsgade ved ottetiden og samler ved Ølby/Køge Nord st., afkørsel 37, Rønnede og afkørsel 41, Stensved.
Vi ankommer til hotel Alster Hof, 300 m fra operaen henad klokken tre.
Kl. 17 kan man høre en lidt sjældent opført Verdiopera, Luisa Miller (tilkøb).
De tre hovedroller er fornemt besat med georgiske Nino Machaidze (sopran), maltesiske Joseph Calleja (tenor) og den italienske baryton Franco Vasallo i titelrollen.

Mandag den 28. marts

Kl. 10 tager vi på en byrundtur i Hamborg – vi kommer ud langs Alstersøen,
gennem velhaverkvarterer, gennem centrum med holdt ved Michaelskirken,
der er byens vartegn, gennem St. Pauli med Reeperbahn og slutter ved St. Pauli Landungsbrücken, hvor vi stævner ud på en dejlig frokostsejlads i havnen og på Elben. Ved sekstiden kører vi til Elbphilharmonien og har god tid til at se på bygningen – og gå rundt om den udendørs i 28 m højde! – inden vi skal høre koncert kl. 20 med lidt mere moderne, klassisk musik på programmet: Claude Debussys smukke Forspil til en fauns eftermiddag, et stykke for klaver af orkester af spanske Manuel de Falla og 3. symfoni af den tjekkiske komponist Bohuslav Martinu.

Tirsdag den 29. marts

Vi tilbyder en udflugt til Lüneburg (50 km), hvor man har et par timer til at spise frokost på egen hånd og se den fine by, først og fremmest med det smukke rådhus, der står på UNESCOs liste.
Man kan se Puccinis drama Turandot på Staatsoper kl. 19. 30 (tilkøb.) I titelrollen høres den fremragende russiske mezzo Anna Smirnova, der i partiet som Turandot synger dramatisk sopran. Som prins Calaf høres den amerikanske tenor Gregory Kunde, der fik sit gennembrud i en sen alder.

Onsdag den 30. marts

Efter morgenmaden tilbyder vi en spændende udflugt vest for Hamborg. Vi giver os god tid til en spændende vej derud og spiser fælles frokost et hyggeligt sted i den tidligere Hanseby Stade.
Kl.19 er vi alle på plads til Verdis storslåede opera Aida. I hovedrollerne høres den russiske sopran Tatjana Serjan og en af disse års bedst syngende italienske tenorer, Fabio Sartori.

Torsdag den 31. marts

Vi tjekker ud halv ti og kører det korte stykke til Lübeck, hvor vi spadserer en tur sammen og får frokost på hyggelige Brauberger. Forventet ankomst til København H. ved 20-tiden.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!