HAMBORG 6 – 10/4 2024 – UDSOLGT

7.345 kr.

Inkl. Cavalleria+Bajadser og koncert i Elbphilharmonien

Tilkøb:
Ekstra opera +650
Enkeltværelse. +900
Frokost i Stade +150

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Lørdag den 6. april

Vi kører fra København H/Ingerslevsgade ved nitiden og samler op ved bl.a. Køge Nord st. på vej mod færgen i Rødbyhavn. Ved firetiden ankommer vi til hotel Alster Hof, 300 m fra operaen. 19.30 er der mulighed for at opleve Donizettis skotske klankrig Lucia di Lammermoor på Staatsoper.

Søndag den 7. april

Vi tilbyder en totimers byrundtur, der slutter ved St. Pauli Landungsbrücken, hvor vi tilbyder en times sejlads i havnen og på Elben. Derefter er der tid på egen hånd i Hamborg. Kl. 19 kan man opleve Verdis opera Trubaduren på Staatsoper.

Mandag den 8. april

Vi tilbyder en udflugt til smukke og interessante Lüneburg, godt 50 km fra Hamborg. Vi kører i god tid til Elbphilharmonien, hvor vi skal opleve koncert kl. 19 – på programmet står værker af Ligeti, Alma Mahler og Sibelius’ 1. symfoni.

Tirsdag den 9. april

Fridag til egne oplevelser i Hamborg – for interesserede er der udflugt til ”Altes Land” og et par timers ophold i den interessante by Stade. KL. 19 er vi på plads til de to ”tvillinger” Cavalleria Rusticana og Bajadser, anført af den fremragende rumænske baryton George Petean.

Onsdag den 10. april

Vi tjekker ud halv ti og kører det korte stykke til Lübeck, hvor vi spadserer en tur sammen og får frokost på hyggelige Brauberger.
Forventet ankomst til København ved halv otte-ottetiden.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!