Hamborg 18 – 21 marts 2021

8.295DKK

Roberto Alagna i Cavalleria Rusticana og Bajadser, Macbeth, Lucia di Lammermoor (tilkøb700 kr.) og koncert i Elbpharmonien.
Godt hotel 200 m fra operaen, byrundtur, frokostsejlads på Elben
Udflugt sydvest for Elben gennem Altes Land til Stade.
Indholdsmættet firedagestur med koncert, Macbeth og Cav/Baj inkluderet. God bus med operasanger som rejseleder.
OBS! Aflyst på grund af coronasituationen.

Dagsprogrammer

Torsdag den 18. marts
Vi kører fra København ved titiden og kommer via Rødbyhavn frem til vores hotel Alster Hof ved firetiden. Hotellet ligger fint, lige ved indkøbsgader, gåture på volden m.m. Kl. 19 skal vi opleve Roberto Alagna i den halsbrækkende dobbeltrolle: først Turiddu i Cavalleria Rusticana, dernæst som Canio i Bajadser. Vi spadserer de ca. 300 m til og fra operaen.

Fredag den 19. marts
Vi tager på en totimers byrundtur i Hamborg med efterfølgende frokostsejlads på Elben.
Herefter kan man blive inde i byen eller køre med tilbage til hotellet. I aften skal mange se Donizettis Lucia di Lammermoor 19.30 (tilkøb).

Lørdag den 20. marts
I dag er der udflugt gennem Altes Land til den spændende by Stade. Vi er tilbage i god tid til en siesta på hotellet. I aften skal vi se Verdis Macbeth med Marcus Brück i titelpartiet og den fremragende ukrainer Ljudmila Monastyrska som Lady Macbeth.

Søndag den 21. marts
Vi tjekker ud kl. 9.30 og kører de få km til Elbphilharmonien , hvor de kl. 11 disker op med Charles Ives’ Central Park in the Dark og Gustav Mahlers 7. symfoni.
Efter koncerten kører vi mod færgen i Puttgarden. Efter ophold ved grænsebutik rammer vi Lolland sidst på eftermiddagen.