MÜNCHEN 21- 28/7 2024

8.895 DKK

Stor operarejse til München

undervejs besøger vi spændende,
gamle byer og kører gennem flot natur.

München – en smuk og spændende by med fremragende opera

7 nætter på hotel med morgenmad
Byrundture med lokalguide
Middag første og sidste aften
Frokost på tredjedagen
Entré til Walhalla

Tilkøb:
Enkeltværelse 2150 ,-
La Fanciulla del West 1100 ,-
Parsifal 1600 ,-
Tannhäuser 1700 ,-
Tosca 2000 ,-
Buffet på færgen ud og hjem 350,-

Kategorier: ,

Dagsprogrammer

Søndag den 21. juli 2024

Vi kører fra København H ved otte-halvnitiden og samler op sydover mod færgen i Gedser 11.15.Ved halvsyvtiden er vi fremme ved vores overnatningshotel i spændende Merseburg, vest for Leipzig. Fælles aftensmad på hotellet (inkl.).

Mandag den 22. juli

Vi har dagen til at køre sydover – sidst på eftermiddagen er vi fremme ved den flotte gamle by Regensburg, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Resten af dagen er fri, men rejselederen går gerne med på en orienterende byvandring. Måske spiser vi sammen på Rathauskeller i den flotte, gamle by.

Tirsdag den 23. juli

Vi lægger ud med et besøg i søjlehallen Walhalla, hvor vi kan se buster af mange berømtheder, krydret med en pragtfuld beliggenhed højt over Donau. Lidt senere venter et godt, bayerskfrokostmåltid med herligt øl, brygget på stedet i Abensberg (maden er inkluderet)! Ved tretiden er vi fremme i den nordlige forstad Schwabing og vores hotel Star G. Kl. 17 skal en del nok i Staatsoper og se Wagners sidste og smukke opera Parsifal, dirigeret af den i Danmark så velkendte Adam Fischer.

Onsdag den 24. juli

Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Vi slutter ved 12-tiden, hvor man kan blive kørt til hotellet eller blive i centrum på egen hånd. Der er offentlig transport 100 m fra hotellet.
Kl. 19 vil mange vælge at opleve Puccinis opera Tosca, anført af Anja Harteros og den lokale helt Jonas Kaufmann.

Torsdag den 25. juli

Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods; som i går er der bus til og fra rundvisningen. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser – og allerede kl. 17 kan man opleve Wagners mesterværk Tannhäuser på Staatsoper.

Fredag den 26. juli

I dag er fridag til at opleve München – man kan også vælge at tage med bussen ”ud i det blå”. Kl.19 kan man opleve Puccinis ”westernopera” La fanciulla del West.”

Lørdag den 27. juli

Efter nogle oplevelsesrige dage i München vender vi næsen mod nord.
Vi har god tid til at nyde de smukke syd- og midttyske landskaber, inkl. en formiddagspause i Bayreuth. Sidst på eftermiddagen når vi til Dessau og det glimrende Radissonhotel, hvor vi spiser fælles middag (inkl.).

Søndag den 31. juli

Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og kan ved ottetiden vente at være tilbage i Hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

close

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!