MÜNCHEN 25-31/7 2023 – AFLYST Kommer igen sæson 2023-24

7.895 DKK

MÜNCHEN 25-31/7 2023

7895 ,- ekskl. opera

Kategorier: ,

Dagsprogrammer

Søndag den 25. juli 2023

Vi kører fra København H ved otte-halvnitiden og samler op i Ølby/Køge Nord, Rønnede, Stensved og Nykøbing F. Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Ombord skal de fleste nyde færgens udmærkede frokostbuffet med fri drikkevarer. Ved halvsyvtiden er vi fremme ved vores overnatningshotel i spændende Merseburg, vest for Leipzig. Fælles aftensmad på hotellet (inkl.)

Mandag den 26. juli

Vi har dagen til at køre sydover – sidst på eftermiddagen er vi fremme ved den flotte gamle by Regensburg, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Resten af dagen er fri, men rejselederen går gerne med på en orienterende byvandring. Måske spiser nogen sammen på Rathauskeller eller anden restaurant i den flotte, gamle by.

Tirsdag den 27. juli

Vi lægger ud med et besøg i søjlehallen Walhalla, hvor vi kan se buster af mange berømtheder, krydret med en pragtfuld beliggenhed højt over Donau. Lidt senere er venter et godt, bayersk frokostmåltid med herligt øl, brygget på stedet i Abensberg (maden er inkluderet)! Ved firetiden er vi fremme i den nordlige forstad Schwabing og vores hotel Star G.Kl. 19 skal de fleste nok i Staatsoper og se Verdis opera Aida.

Onsdag den 28. juli

Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Vi slutter ved 12-tiden, hvor man kan blive kørt til hotellet eller blive i centrum på egen hånd. Der er offentlig transport 100 m fra hotellet.
Kl. 18 er vi på plads til Verdis opera Don Carlos.

Torsdag den 29. juli

Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods; som i går er der bus til og fra rundvisningen. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser – og allerede kl. 16 kan man opleve Wagners Tristan&Isolde med Anja Harteros i den ene titelrolle; australske Stuart Skelton i den anden.

Fredag den 30. juli

Efter et par oplevelsesrige dage i München vender vi næsen mod nord. Vi har god tid til at nyde de smukke syd- og midttyske landskaber, inkl. en formiddagspause i Bayreuth. inden vi sidst på eftermiddagen når til Dessau, hvor vi spiser fælles middag på hotellet (inkl.).

Lørdag den 31. juli

Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og lander derfor i Gedser allerede ved halv sekstiden. Hen ad halv otte kan vi vente at være i Hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!