München 11 – 17 juli 2021

9.750DKK

Tristan&Isolde m. Kaufmann Turandot Rusalka
OBS! Ændringer og aflysninger kan forekomme på grund af coronasituationen.
9750,- pr. person i delt dobb. Pris uden opera Enk. +1800 ,-
Tristan&Isolde 2475 ,- Turandot 1575 ,- Rusalka 1100 ,-
Spændende operarejse med flot og afvekslende turistprogram

Kategorier: ,

 Dag-til-dag-program

Søndag den 11/7 2021
Vi kører fra Lyngby kl. 8. København H 8.25 og samler op i Ølby/Køge Nord og Nykøbing F.
Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Ombord skal de fleste nyde færgens udmærkede frokostbuffet med fri drikkevarer.
Ved halvsyvtiden er vi fremme ved vores overnatningshotel i Merseburg, vest for Leipzig.
Radissonhotellet ligger et spændende sted, ved Merseburger Dom og Slot, slotshave og Saale-floden. Fælles aftensmad på hotellet (inkl.)

Mandag den 12/7
Vi har dagen til at køre sydover og kommer ud på eftermiddagen frem til den flotte gamle by Regensburg, der er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Resten af dagen er fri, men rejselederen går gerne med på en orienterende byvandring. Vi bor midt i det gamle, historiske centrum ved floderne Regen og Donau.

Tirsdag den 13/7
Vi lægger ud med et besøg i søjlehallen Walhalla, hvor vi kan se buster af mange berømtheder, krydret med en pragtfuld beliggenhed højt over Donau.
Vi finder et stpændende sted at spise frokost (inkl.)
Ved tretiden er vi fremme ved vores hotel Star Inn i den nordlige Münchenforstad Schwabing.
En del skal ind og se Wagners smukke opera Tristan&Isolde. kl. 17, resten har aftenen fri.
I titelpartierne høres den lokale helt Jonas Kaufmann og Anja Harteros.

Onsdag den 14/7
Vi mødes med vores finlandssvenske lokalguide Mikael, der tager os med en tur rundt i München med bus. Vi slutter ved 12-tiden, hvor man kan blive kørt til hotellet eller blive i centrum på egen hånd. Der er offentlig transport 100 m fra hotellet.
Kl. 19 kan man opleve Dvoraks opera Rusalka med Kristina Opolais i titelpartiet.

Torsdag den 15/7
Mikael vil i dag vise os rundt i centrum til fods; som i går er der bus til og fra rundvisningen. Eftermiddagen er fri til egne oplevelser inden aftenens operaoplevelse i tilkøb: Puccinis sidste opera Turandot .

Fredag den 16/7
Efter et par oplevelsesrige dage i München vender vi næsen mod nord. Undervejs bliver der tid til en formiddagspause i Bayreuth.
Vi har god tid til at nyde de smukke syd- og midttyske landskaber, inden vi sidst på eftermiddagen når til Dessau, hvor vi spiser fælles middag på det udmærkede Radisson- hotel (inkl.).

Lørdag den 17/7
Vi pakker bussen og kører ved nitiden – vi har tid til at gøre holdt ved den flotte hovedbygning for Bauhaus. Vi har valgt en færgeafgang midt på eftermiddagen og lander derfor i Gedser ved halvsekstiden. Hen ad kl. 19.30 kan vi vente at være tilbage i Hovedstadsområdet.