RHINEN og smukke gamle byer
20- 26/6 2024 – Restpladser

8.495 kr.

Skøn rejse med masser af natur, historie, flotte byer, Rhinen og opera!    Turen er lige velegnet med og uden opera

Inkl.
God plads til Turandot eller Otello
6 overnatninger med morgenmad
Middag første og sidste aften
Svævebane Rüdesheim – Niederwalddenkmal
Rhinsejlads 4 timer

Tilkøb:
Enkeltværelse 1800 ,-
Ekstra opera 700 ,-

Dagsprogrammer

Torsdag 20. juni 2024

Vi kører fra København ved ottetiden og sejler fra Rødby til Puttgarden midt på formiddagen. På vej sydover holder vi et par pauser og er fremme ved vores hotel i Bad Salzuflen sidst på eftermiddagen. Vi spiser aftensmad på hotellet (inkl.).

Fredag 21. juni 2024

Efter morgenmaden begiver vi os straks mod rejsens hovedtema: Rhinen. Vi lægger ud med at køre til Køln, hvor vi har et par timer til at opleve domkirken og kigge lidt på den gamle bydel. Til individuel frokost anbefales det gamle torv ”Alter Markt.”
Efter frokost kører vi sydover, gennem Bonn og en bid langs Rhinen. Sidst på eftermiddagen kommer vi til aftenens hotel, Mercure, i den fine gamle by Koblenz.

Lørdag 22. juni 2024

Vi tjekker ud og kører det korte stykke til Boppard, hvor vi kl. 11 møder den Rhinbåd, der skal tage os en god bid sydover med udsigt til de mange Rhinborge.
Kl. 15 står vi af i Bingen, hvor bussen møder os og kører til Hessens hovedstad Wiesbaden, hvor vi indkvarterer os på det 4-stjernede hotel Mercure i gåafstand til Hessisches Staatstheater. Der bliver tid til et hvil inden aftenens forestilling:
Puccinis drama Turandot, der begynder kl. 19.30.

Søndag 23. juni 2024

I dag er der mulighed for en fridag på egen hånd i Hessens hovedstad– man kan også spadsere over Rhinen til den gamle, historisk vigtige by Mainz. Der arrangeres en udflugt til de kendte Rhin-seværdigheder Hildegardklostret, Assmanshausen og den berømte vin- og turistby Rüdesheim, hvor vi spadserer en lille tur, inden vi tager svævebanen over vinmarkerne til Niederwalddenkmal, en dejlig oplevelse!
Vi befinder os i et af Tysklands bedste vindistrikter, Rheingau. Vi er tilbage i Wiesbaden i god tid inden Verdis mesterværk Otello begynder kl. 18.

Mandag 24. juni 2024

Vi tager en rolig formiddag til at sove længe eller gå en tur i skønne Wiesbaden. Vi skal kun til Alsfeld i dag – måske spiser vi sammen i aften?

Tirsdag 25. juni 2024

Vi forlader Alsfeld og skal undervejs opleve et par spændende steder – vi holder en god, lang frokostpause i den fine gamle by Fritzlar. Bagefter kan I glæde jer til Hann. Münden, inden vi når frem til vores hotel i Hildesheim. Torvet er enestående flot genopbygget, og her skal vi have afslutningsmiddag på en god restaurant.

Onsdag 26. juni 2024

Vi tjekker ud fra hotellet og kører nordpå. Schønberg vil evaluere operaoplevelserne undervejs. Først på aftenen er vi tilbage i Hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!