SAVONLINNA 18-26/7 2022

9.750 DKK

SAVONLINNA 18-26/7 2022
9750,-

UDSOLGT

7 nætter på gode hoteller
Indvendig kahyt på Stockholm-Helsingfors
9 gange morgenmad, frokost på udrejsen
5 gange aftensmad og 3 gange stor buffet

Tilkøb:
Enkeltværelse ca. 2500,-
Carmen, Aida pr. stk. ca. 1200,-
Udvendig kahyt 525,-
Luksuskahyt 1300,-

Tilmelding:
Vil man være sikker på operabilletter, er fristen 30. marts 2022

Klik nedenfor og download det fulde rejseprogram:

Ikke på lager

Kategori:

SAVONLINNA

Flagskibet blandt vore rejser vil altid være sommerens opera- og naturrejse til det sydøstlige Finland, da Morten Schønberg har været der utallige gange selv, ikke mindst som rejseleder, men også på sprogkurser i finsk og mesterkurser i sang.

En tur til Savonlinna er som at byde jer indenfor i Schønbergs baghave! Vi vælger at lave denne rejse på 9 dage; man kan ikke komme uden om, at der er et stykke vej til den russiske grænse – dette kombineret med, at færgeturen mellem Sverige og Finland er en af de smukkeste i verden med skærgård det meste af vejen. Specielt strækningen Åland-Åbo er helt uforglemmelig, og derfor vil vi ikke tage den om natten, men som dagssejlads. Vi har et helt døgn på Ålandsøerne, med både ro og spændende udflugter.. Der er byrundture i Stockholm (men først på andendagen) og Helsingfors samt besøg i Finlands to ældste byer, Åbo og Borgå. På fjerdedagen er vi fremme i Søriget, hvor Olofsborg dukker op med Carmen i sigte. Vi bor naturskønt, ca. 25 km fra borgen og Savonlinna.

På rejsens syvende og ottende dag har vi skønne lange sejlture til Åland, hvor vi på denne tur får et helt døgns ophold med smukke udflugter. er der tid til at få sjælen med hjemad fra denne skønne rejse – Schønberg kalder den sin signaturtur! Afgangen fra København H er ca. halv ti, så vore jyske kunder kan nå frem med morgentoget. Bussen samler som minimum op i Ølby/Køge Nord, København H, Lyngby og Helsingør.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!