STOCKHOLM – HELSINGFORS -TALLINN 23-29/4 2024

DKK

STOCKHOLM – HELSINGFORS -TALLINN 23-29/4

Sjælden Verdi og Finskebugten

NY REJSE – pris og endeligt program forventes at være klar ultimo oktober

Vi har længe haft planer om en rejse til Finskebugten med forestillinger i Helsingfors og Tallinn – gerne med ”opvarmningsopera” i Stockholm!

Det ligger klart, at vi flyver til Arlanda og har 1-2 døgn i Stockholm, afhængig af det operaprogram, der ikke er offentliggjort endnu. Så tager vi den skønne 17-timers sejlads til Helsingfors og 1-2 døgns ophold her, inden vi tager hurtigfærgen til Tallinn og har to døgn i den smukke, gamle by, inden SAS flyver os hjem igen.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Dagsrejser

Onsdag den 23. april 2024

Vi flyver fra Kastrup om formiddagen og bliver i Arlanda mødt af en bus, der kører os til Stockholm med spændende stop undervejs. Vi indkvarterer os centralt i byen.

Torsdag den 24. – Fredag den 25. april

Forløbet de næste par dage ligger ikke helt klart, da operaen først offentliggør sit sæsonprogram efter dette katalog er udkommet. Vi søger at have en forestilling i Stockholm på programmet, inden vi tager med Viking Line på en smuk sejltur mod Finland og Helsingfors. Vi har 17 timer om bord på det flotte skib til at nyde turen ud gennem Stockholmsfjorden og den store buffet inkl. drikkevarer og bagefter måske tage os en svingom til levende musik ombord.
God tid til en god nats søvn og morgenmad langs den finske sydkyst.

Fredag den 25. – Lørdag den 26. april

Ved 10-tiden lokal tid er vi klar til en lille byrundtur i landets hovedstad, Helsingfors.
Turen fører os bl.a. forbi Senatstorvet med de flotte bygninger, Parlamentet, Finlandia-huset, Sibeliusmonumentet og et ophold i den atmosfærefyldte Tempelpladskirke. Vi indkvarterer os én eller to nætter ved havnen på Hotel Scandic Grand Marina.
Den 26. kl. 19 er vi alle på plads på Operaen til Verdis Simon Boccanegra.

Søndag den 27. april

Vi tjekker ud og tager med færge til Tallinn 10.30. Efter ankomst mødes vi af en lokalguide, der vil give os en rundvisning i den spændende by.
Vi indkvarterer os på et godt hotel og spadserer hen til operaen og en sjælden mulighed for at opleve Verdis Jeanne d’Arc/Giovanna d’Arco.

Mandag den 28. april

Op ad formiddagen mødes vi med vores lokalguide til en byvandring i den fascinerende by. Der arrangeres fælles frokost på en charmerende restaurant, men resten af dagen er fri til egne oplevelser.

Tirsdag 29. april

Vi tjekker ud og tager en tur rundt med bussen. Kl. 15.40 flyver vi med SAS tilbage til Kastrup.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!