STUTTGART 15-21/4 2024 – AFLYST
kommer igen forår 2025

7.295 kr.

NY REJSE

6 overnatninger med morgenmad
Entré til Limesmuseum

Tilkøb
Enkeltværelse ca. 1500 ,-
Tosca, Rigoletto 900-1050 ,-
Fidelio 650 ,-

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Mandag 15/4

Vi kører fra København H otte-halv ni og samler op efter behov sydover, bl.a. Køge Nord, Rønnede, Stensved og Nykøbing Falster. Kl. 11.15 sejler vi fra Gedser mod Rostock. Om bord skal de fleste have hyggeligt samvær over færgens udmærkede buffet. Efter ilandkørsel er der siesta og en pause til at strække benene.
Ved sekstiden er vi fremme ved vores hotel Maritim i hjertet af Magdeburg.

Tirsdag 16/4

Efter morgenmaden tjekker vi ud og kører et par timer til den spændende by Erfurt, hvor vi holder en længere frokostpause. Vi fortsætter til Würzburg og hotel Maritim. Aftenen er fri, men vi anbefaler at spadsere ned til den gamle bro over Main, hvor folk traditionelt samles ved solnedgang over et godt glas hvidvin.

Onsdag 17/4

Vi forlader Würzburg og kører til den berømte by Rothenburg ob der Tauber, hvor vi holder et par timers pause. Videre kører vi langs den tyske temavej Limesstrasse og besøger museet ved Aalen og ser nærmere på historien om romernes nordgrænse.
Vi ankommer til Stuttgart midt på eftermiddagen.
18.45 er det muligt at se Puccinis Tosca på Staatsoper Stuttgart.

Torsdag 18/4

Dagen er fri til at gå på opdagelse i Stuttgart – bussen finder måske på en udflugt i omegnen for interesserede. 18.45 er det muligt at opleve Verdis Rigoletto på Staatsoper.

Fredag 19/4

Vi tjekker ud og kører mod Nürnberg, hvor der bliver et par timers pause i den smukke gamle by. Bagefter kører vi til den spændende by Bamberg, hvor vi indkvarterer os for natten.

Lørdag 20/4

Vi forlader Bamberg og kører ad den smukke vej 22 til formiddagspause i Bayreuth.
Sidst på eftermiddagen kommer vi til vores stamhotel Leonardo i Berlin – 250 m fra Deutsche Oper, hvor mange vil vælge at se Beethovens opera Fidelio 19.30.

Søndag 21/4

Ved nitiden kører vi nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30.
Også på denne afgang vil mange vælge buffeten. I bussen på vej tilbage vil rejselederen sammenfatte sine oplevelser og tolkninger af turens musikoplevelser.
Hen ad klokken seks er vi tilbage i Ingerslevsgade.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!