WAGNER i BERLIN 27 – 30/10 2023
Ledige pladser, garanteret afrejse

5.675 DKK

WAGNER i BERLIN 27 – 30/10

Ledige pladser, garanteret afrejse

5675,- Inkl. Den flyvende Hollænder og Lohengrin

Tilkøb:
Enkeltværelse. +675

Dagsprogrammer

Fredag den 27. oktober

Vi kører fra København H ca. halv elleve og samler op efter behov sydover, mod færgen fra Gedser til Rostock kl. 13.30. Videre mod Berlin fortæller rejselederen lidt om turens operaer. Ved halv syvtiden er vi fremme ved vores hotel. Resten af dagen er fri -Ved interesse fra mindst tyve kan vi spise aftensmad sammen på hotellet.

Lørdag den 28. oktober

Dagen er fri til afslapning og museumsbesøg på egen hånd. For de interesserede er der en udflugt til spændende og smukke Potsdam, som man kan deltage i, hvis man har lyst – det koster ikke ekstra. Vi kører en smuk vej ud til Potsdam, har en times tid i parken ved SansSouci-slottet og et par timer i byens centrum. Hen ad halv fire er vi tilbage ved hotellet igen, med tid til en lur eller lidt tidlig aftensmad.
Kl. 18 skal vi opleve Den flyvende Hollænder på Deutsche Oper.

Søndag den 29. oktober

Vi tager os god tid til morgenbuffeten, inden vi kører ud på en spændende firetimers bytur, hvor vi bl.a. kommer forbi Regeringskvarteret, Charlottenburg, Kurfürstendamm, Gedächtniskirche, de nordiske ambassader, Kulturforum, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Karl-Marx-Allee, Alexanderplatz og hovedalleenUnter den Linden. Byrundturen slutter ved hotellet med god tid til sen frokost og et hvil, inden vi skal i teatret igen: Kl. 17 venter Lohengrin på Deutsche Oper.

Mandag den 30. oktober

Ved nitiden kører vi igen nordpå, til færgen i Rostock kl. 13.30
Først på aftenen er vi tilbage i Københavnsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!