WIESBADEN – DUISBURG 23-28/6 Kommer igen sæson 2023-24

7.795 DKK

AFLYST
WIESBADEN – DUISBURG 23-28/6 2023

Rhinen, opera, historiske byer og smuk natur
Info og Priser tilgår

Ikke på lager

Dagsprogrammer

Fredag 23. juni 2023

Vi kører fra København ved ottetiden og sejler fra Rødby til Puttgarden midt på formiddagen. På vej sydover holder vi et par pauser og er fremme ved vores hotel i Bad Salzufel sidst på eftermiddagen. Vi spiser aftensmad på hotellet (inkl.).

24. juni

Vi indleder dagen med et besøg på Tysklands største Frilandsmuseum ved Detmold. Bagefter kører vi op og holder frokostpause oppe ved det mægtige monument Hermannsdenkmal (inkl.) Efter frokost kører vi til Duisburg og indkvarterer os klods op ad operaen, hvor vi kan opleve Korngolds bedst kendte opera Die tote Stadt..

25. juni

Vi lægger ud med at køre til Køln, hvor vi har et par timer til at opleve domkirken og kigge lidt på den gamle bydel. Til individuel frokost anbefales det gamle torv ”Alter Markt.”Efter frokost kører vi sydover mod Hessens hovedstad Wiesbaden, hvor vi indkvarterer os på det fornemme, gamle (men nyligt gennemrenoverede!) hotel Zum Schwarzer Bock i gåafstand til Hessisches Staatstheater. Der bliver tid til et hvil inden aftenens forestilling: Bizets udødelige opera Carmen, der begynder kl. 18.

26. juni

I dag er der mulighed for en fridag på egen hånd i Hessens hovedstad – man kan også spadsere over Rhinen til den gamle, vigtige by Mainz. Der arrangeres en længere udflugt, hvor bussen kører os til Sankt Goarshausen, hvor vi går ombord på en af de dejlige udflugtsbåde til et par timers sejlads på Rhinen (tilkøb.) Fra dækket kan man nyde de smukke omgivelser og mange Rhinborge, vi passerer undervejs. Vi står af i Assmanshausen og kører de få km til den berømte vin- og turistby Rüdesheim, hvor vi spadserer en lille tur, inden vi tager svævebanen over vinmarkerne til Nieder-walddenkmal, en dejlig oplevelse! Vi befinder os i et af Tysklands bedste vindistrikter, Rheingau. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage til en friaften i Wiesbaden. Først på aftenen går rejselederen gerne med på en slentretur i centrum.

27. juni

Vi forlader Wiesbaden og giver os god tid til at nyde et par spændende steder – vi holder en god, lang frokostpause i den fine gamle by Fritzlar. Bagefter kan I glæde jer til Hann. Münden, inden vi når frem til vores hotel i Hildesheim.
Torvet er enestående flot genopbygget, og her skal vi have afslutningsmiddag på en god restaurant.

28. juni

Vi tjekker ud fra hotellet og kører nordpå. Schønberg vil evaluere operaoplevelserne undervejs. Først på aftenen er vi tilbage i Hovedstadsområdet.

Flere Rejser

Gå ikke glip af fremtidige rejser

Tilmeld dig for at modtage vores Nyhedsbrev, og hold dig opdateret med nye ture og tilbud!